top of page
  • Karin

*Stichting* Little Blue Sheep

1 januari 2015..we landden begin van de avond op Nederlandse bodem, met bij ons een mintgroen koffertje als handbagage, propvol met mooi handwerk, onze eerste inkopen bij Blue Sheep in Chengdu, China. Little Blue Sheep is 'geboren'.

1 januari 2020...we zetten een mooie stap: Little Blue Sheep is vandaag een Stichting geworden! Vanaf vandaag staan we officieel als Stichting ingeschreven en hebben we aan alle voorwaarden die daarvoor gelden voldaan. Een feestje waard! Wie had dat kunnen denken na dat eerste mintgroene koffertje met producten. Wij niet, in elk geval!

Maar wat een plezier, energie, verrassingen, mooie contacten en zegen hebben we gekregen in die vijf jaar. Dus gaan we vol enthousiasme door in 2020. Eén van onze doelen is (ja, nu werken we inmiddels met doelen!) om de ANBI status te verkrijgen in de komende maanden. We krijgen namelijk regelmatig de vraag van mensen die een gift willen geven en als we de ANBI status hebben is dat belastingvrij mogelijk. Naast dit doel en de andere die we hebben, laten we ons dit jaar ook graag verrassen met hoe Little Blue Sheep zich ontwikkelt.


En jou willen we heel graag van harte bedanken voor je steun en support. We vinden het heel gaaf dat er zoveel mensen inmiddels belangstelling hebben voor Little Blue Sheep. Uiteindelijk gaat het ons erom dat we de mensen aan de rand van de Aziatische samenleving een steuntje in de rug kunnen geven en jij helpt ons daarmee met je belangstelling en met je aankopen. Veel dank! We waarderen het enorm als je betrokken blijft en tips zijn van harte welkom!


Om de start van onze Stichting te vieren en jou daarin mee te laten delen hebben we in onze webshop een mooie Saleshoek ingericht én bovendien krijg je bij aankoop van 20 euro of meer via de webshop een Relevant Art sleutelhanger bij je bestelling als cadeautje ;).

Je weet nooit wat de toekomst brengt, maar wat zou er achter de stippeltjes staan: 1 januari 2025...


114 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page